Back to top

Partner lett a SIC Card és az A Kártya

A kártya + Sic card

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség A Kártyája partnerséget között a SIC Carddal, a Székelyföldi Diákigazolvánnyal.

A háromszéki kezdeményezés öt éve indult, célja, hogy a székelyföldi diákok kedvezményekhez jussanak. “Bárki, aki oktatási jogviszonnyal rendelkezik regisztrálhat a SIC Card oldalon” - mondta Zsigmond József, a SIC Card projektigazgatója. Az európai diákigazolványokhoz hasonlóan ezt is évente újítani kell. A regisztrációs folyamat ősztől kezdődik, jelenleg az a cél, hogy minél több partnert bevonjunk és minél szerteágazóbb partnerhálózatot építsünk fel, tette hozzá Zsigmond.

A két kártya együttműködésének lényege az, hogy azok a diákok akik A Kártyával rendelkeznek, felmutathatják azt a SIC Card partnereinél és fordítva. Így jelentős kedvezményekhez jutnak a kártyatulajdonosok. “Szeretnénk elérni azt, hogy az a tanuló, aki kolozsváron folytatja tanulmányait és SIC Carddal rendelkezik, egy egyszerűsített folyamat során kapjon A Kártyát, ami segíti, hogy egy közösség része legyen - mondta Lőrincz István-Zoltán, KMDSZ elnök. 

További hírek

Kedves Diákok,

Jó hírünk van számotokra! Idén ismét találkozhattok szakmájukban elismert, értékes emberekkel, akik szívesen válaszolnak a jövőtök és a pályaválasztás kapcsán felmerülő kérdéseitekre.

A BGA Zrt. támogatásával, a Sic Card és Prospero Egyesületek szervezésében 2020 őszén székelyföldi útjára indul a III. SIC CARD Karrier Napok rendezvénysorozat.

Sikeresen zárultak a Sepsiszentgyörgyön második alkalommal szervezett valamint Csíkszeredában idén debütált SIC Card Karrier Napok. Köszönjük, hogy eljöttetek és részt vettetek a képzéseken. Képeket az események Facebook oldalán tekinthetitek meg, vagy a SIC Card oldalán. A Vibe bérlet szerencsés tulajdonosai:

Sepsiszentgyörgy:

Karrier Napok - Csíkszereda

Sepsiszentgyörgy után Csíkszeredában is megszervezik a SIC Card - Karrier Napokat. A workshop típusú rendezvény XI.- illetve XII.-es diákoknak szól. Három nap alatt több mint negyven szakember beszél foglalkozása kihívásairól, szépségeiről és nehézségeiről. Ezzel segítve a pályaválasztás előtt álló diákokat.

Hétfőtől három nap alatt több mint negyven szakember beszél foglalkozása kihívásairól, szépségeiről, nehézségeiről Sepsiszentgyörgy magyar középiskoláiban a második alkalommal szervezett Sic Card Karrier Napokon. A székelyföldi diákigazolványról elnevezett tájékoztatósorozatba idén az elméleti iskolák mellett bevonjuk a két helyi szakiskolát is.