Back to top

Karrier Napok

Az I. Sic Card Karrier Napok egy workshop-típusú, továbbtanulás és pályaválasztás előtt álló diákoknak szóló rendezvény. A célja, hogy segítséget nyújtson a szakmaválasztásban és a hozzá tartozó információk megszerzésében.

REGISZTRÁCIÓ

Emelett jelen lesznek: szakemberek akik értékes információkkal és tanácsokkal tudják segíteni az egyetemi oktatás előtt álló diákokat. Lehetőséget biztosítunk a diákoknak, hogy a szakmájukban elhelyezkedett és elismert szakemberekkel személyes és közvetlen kapcsolatba kerüljenek.

 

2018. november 26., hétfő (14.00 – 16.00)
Közigazgatás
Egészségügy
Rendvédelem
Igazságügy

2018. november 27., kedd (14.00 – 16.00)
Múvészetek
Vendéglátás
Társadalomtudományok
Humántudományok/Kommunikáció

2018. november 28., szerda (14.00 – 16.00)
Különleges szakmák
Gazdaság/Kereskedelem/Marketing
Építészet
IT

 

A rendezvény időtartama 2 óra/nap/szakosztály. A rendezvény zártkörű, XI.- és XII.-es diákoknak szól.

Helyszín: Székely Mikó Kollégium

Időpont: 2018. november 26–28.

Szervező: Centrum Studiorum Egyesület

REGISZTRÁCIÓ

További hírek

Sikeresen zárultak a Sepsiszentgyörgyön második alkalommal szervezett valamint Csíkszeredában idén debütált SIC Card Karrier Napok. Köszönjük, hogy eljöttetek és részt vettetek a képzéseken. Képeket az események Facebook oldalán tekinthetitek meg, vagy a SIC Card oldalán. A Vibe bérlet szerencsés tulajdonosai:

Sepsiszentgyörgy:

Karrier Napok - Csíkszereda

Sepsiszentgyörgy után Csíkszeredában is megszervezik a SIC Card - Karrier Napokat. A workshop típusú rendezvény XI.- illetve XII.-es diákoknak szól. Három nap alatt több mint negyven szakember beszél foglalkozása kihívásairól, szépségeiről és nehézségeiről. Ezzel segítve a pályaválasztás előtt álló diákokat.

Hétfőtől három nap alatt több mint negyven szakember beszél foglalkozása kihívásairól, szépségeiről, nehézségeiről Sepsiszentgyörgy magyar középiskoláiban a második alkalommal szervezett Sic Card Karrier Napokon. A székelyföldi diákigazolványról elnevezett tájékoztatósorozatba idén az elméleti iskolák mellett bevonjuk a két helyi szakiskolát is.

A sepsiszentgyörgyi Mikes Kelem Elméleti Líceumban valamint a Székely Mikó Kollégiumban egy-egy teljes iskolai nap nyomtatjuk a kártyákat. Szerdán a Mikes, csütörtökön a Mikó diákjai regisztrálhatnak a SIC Cardra, majd szünetben kézhez is kaphatják.