Rólunk

A kártyákat bárki igényelheti, akinek életkora 6-35 év között van, és aktív hallgatói jogviszonyban áll valamelyik székelyföldi tanintézménnyel. Az ingyenesen beszerezhető kártya számos előnnyel jár: segíteni fog diákmunkák megszerzésében, ösztöndíjak és kedvezmények felfedezésében, ráadásul a kártya birtoklóihoz rengeteg, diákoknak szóló programfelhívás is elsőkézből jut el.  

Jómagam és a SIC CARD csapata hiszünk abban, hogy közösségi összefogással újszerű megvalósításokra is képesek vagyunk.

Fogjunk össze és fejlesszük együtt szülőföldünket, Székelyföldet!

Rolunk 1

Ezt a hálózatot nem szeretnénk kisajátítani, bárkit szívesen látunk partnerként, aki egyetért céljainkkal. Romániában ez az első háromnyelvű (angol, magyar, román) és az egyetlen ingyenesen igényelhető kártya, amely az elemi iskolától egészen az egyetemig kíséri a tanulókat. Küldetésünk akkor lehet teljes, ha minden diákhoz el tudunk jutni, ha minden diák ingyen részesülhet oktatási- és ösztöndíjprogramunkban, ha részt tud venni tanácsadásainkon.

Rolunk 2

Három éve már, hogy diákokat érintő kezdeményezésünk létrejött, és reméljük, hogy kiemelkedően hasznos lesz az előttünk álló évek során is. 

Egyesületünk alapvetően két cél érdekében jött létre: szeretnénk egy oktatásfejlesztő központot létrehozni Székelyföldön, valamint küldetésünknek érezzük kedvezményekben részesíteni a Kovászna, Hargita és Maros megye területén élő és tanuló diákokat, egyetemistákat.

Nem egyszerű feladat egy olyan kedvezményhálózat létrehozása, amely egész Székelyföldet magába foglalja, kártyáink által engedményeket biztosít intézményekben, üzletekben, az egészségügyben, a kulturszférán belül, valamint számos más szolgáltatás igénybevételénél.

Rolunk 3